Yritän olla ajattelematta sitä, että huomenna alkaa taas työ. Toisaalta on hauska ajatella, että huomenna alkaa taas työ. Olenhan nyt päättänyt maksella pari vuotta opintolainoja takaisin, ja sitten haeskella opiskelupaikkaa. Minne ja mille alalle, jääköön toistaiseksi salaisuudeksi. :)

Löysin myös pk-seudulla pidettävän hyvänoloisen ja hyvämaineisen kirjoittajakurssin vapaa-ajan vietteeksi. Kurssin opettajalla on niin tuttu nimi, että voisin lyödä vetoa Natalian tuntevan kyseisen naisen. Tai sitten olen nähnyt unta! Tuntuu kuitenkin hyvältä tehdä välivuoden jälkeen jotain tavoitteellista. Jotenkin vain on tunne, että tämä ei ole ollut tässä. Olen hyvä työssäni, mutta myyjän tai kaupallinen ala ei tunnu omalta. Ei vähiten huonon palkkauksen ja vuorotyöominaisuuksiensa vuoksi! Vuorotyö ei vain yhtään sovi minulle. Olen jatkuvasti ihan sekaisin, väsynyt ja välillä onnetonkin. Tarvitsen rutiineja ja kohtuullisen palkan vaikka tekisinkin "vain" päivätyötä. Täytin tosin jo 29, joten tiedän olevani melkein kohtuuttoman vanha vaihtamaan alaa parin vuoden perästä. Mutta enkö kärsisi tuhannesti enemmän jos en uskaltaisi ottaa riskiä ja kituuttaisin työssä, joka varmasti viiden vuoden kuluttua alkaisi tuntua tuskaiselta? Toistaiseksi viihdyn ja jaksan, mutta eläkeikään asti en halua siinä toimessa olla.

Loma oli ihana.. Yritän varmasti jossain vaiheessa lisätä kuvia ja kertomuksia, mutta pähkinänkuoressa loma sisälsi paitsi lekottelua ja kirjahyllyn kokoamista, myös 3 päivän kaupunkiloman Tukholmassa ja 3 päivän kylpyläloman Laulasmaalla. Jälkimmäiseen täytyy päästä uudestaan! Mielellään lämpimän kesäisenä ajankohtana ja hyvien ystävien kanssa. Mitenköhän saisin sinne Natan lapsineen (ja mieluiten Madhavin kera), Henryn ja muita murusia ja kenties T:n muutaman ystävän.. Hintaa laivamatkan, bussikuljetuksen, kahden yön + aamiaiset ja kylpylän täysi käyttöoikeus -paketille tuli.. 120 euroa per lätty! Ei paha, ei paha.. Tietysti rantaan on vain 50 metriä hotellilta ja matalaa rantaa riittää jotain kilometrin verran mereen päin, joten hukkumisen eteen saisi tosissaan tehdä töitä. Hyvin turvallista siis, mitä nyt aikuiset saivat uida käsipohjaa sen kilsan ennen kuin pystyi oikeasti vähän kuntopulikoimaan.

Kylpylässä oli lämmin allas, vilpoisa ja pieni ulkoallas, pari poreammetta ja "myötävirta" missä vesipyörteet kiidättivät laajaa rinkulaa eteenpäin hillittömän hauskaa vauhtia. Välillä sai tosissaan kauhoa sivuun että pääsi myös irti pyörteestä. Nauroin niin, että nielin vahingossa kylpylävettä minkä seurauksena oksensin viimeisen yön vessassa vatsaa poltellessa tuhannen tulimmaisen voimalla. Onneksi sekin alkaa jo helpottaa. Herkkä vatsa, herkkä vatsa..

Palaillaan, tässä nyt vain näitä nopeita kuulumisia. :)