Sain kuulla että lähimarketissani on kunnon tarjous kerrankin. Useita eri hedelmiä euron kilohintaan! Ei muuta kuin kauppakassi kouraan ja askel kohti pohjolan luvattua keidasta. Mukaan lähtikin mangoa, taateleita, rypäleitä, verkko- ja hunajamelonia, banaaneja, aprikooseja, avokadoja, luumuja ja omenoita. Uskomatonta! Pitkään olen haaveillut että voi kun voisikin ostaa budjetista huolehtimatta juuri mitä haluaa hedelmätiskiltä, ja tässähän se toteutuikin. Koska muutenkin pinnistän kohti terveitä elämäntapoja ja painonlaskua, ostin myös hyvillä mielin tarvikkeet kevyeen kasvissosekeittoon jota voin iltapalaksi lipitellä.

Tästä viikosta on varmasti tulossa yksi elämäni terveellisimpiä. Eväiksi töihin voin ottaa hedelmiä ja leipää, lounaaksi puputtaa salaattia ja lämpimänä ateriana huitaisen naamaan soppaa.

Salille en tosin taida päästä kuin kahdesti mikä harmittaa ihan hirveästi. Haastoin itseni eilen bodypumpissa oikein kunnolla ja pistin rohkeasti lisää painoja tankoon. Arvaahan sen että tänään hauikset ja muut habat huutelevat hoosiannaa eikä treenaamisesta olisi tullut yhtään mitään. Muuten tällä viikolla onkin tiedossa iltavuoroja (ja 10 päivää putkeen töitä, yäääh!) joten ainoa inhimillinen mahdollisuus ehtiä salille on torstaina. Mutta silloin onkin tanssillinen tunti mikä on ehdottomasti lempparini. :)

Nyt taidankin väsätä herkullisen hedelmäsalaatin jälkiruuaksi. Kastikkeeksi laitan maustamatonta jogurttia ja mausteeksi tilkkasen vaniljaa. ...Paitsi että huomaankin valtaosan hedelmistä olevan tietysti raakoja. Avokadoista nyt huomasin sen heti paikalla ja hyvää kannattaa odottaa, mutta myöskin miltei kaikki loputkin ovat syötäviä vasta muutaman vuorokauden jälkeen. Noh, eipä tuosta lannistuta. Ei muuta kuin odottelemaan kieli pitkällä. :)