Ääh. Tällä viikolla saan vain kaksi treenikertaa täyteen, joista toinen tulee olemaan löysäilyä mikäli tänään saan possupiikkini. Puolisentoista tuntia wushua, ja 55 min bodypump (huomenna kevyesti) sekä stretching 30 min lauantaina. Tähän mennessä treenikerrat tänä vuonna: 3.

Olipa mälsää mennä niin jäljessä wushuun! Olin ihan pihalla ja näytin varmaan todella säälittävältä räpiköijältä sillä vetäjä sanoi myötätuntoisesti: "Ei sinun tarvitse näitä tehdä kuin yhteen suuntaan salia, kävele sitten takaisin..". Toisaalta olisin myös ollut kehityksen jarruna jos minua olisi pitänyt epävarmoine liikkeineni muun ryhmän odotella kun räpistelisin salin läpi suuntaan ja toiseen. Joka tapauksessa treeni oli ainakin tehokas! Takareidet ovat kipeät ja vatsalihaksetkin vinkaisevat jos mahaa kupristaa. :)

Lisäksi aion pitää perusteellisen ruokaremontin. Paisun kuin pullataikina ellen pian ala vähän viilata tätä kielen iloihin keskittyvää elämääni. Samoin satunnainen punaviini saa jäädä. Olkoonkin terveellistä, mutta kaloreita on melkein kuin jälkiruokaleivoksessa!

Sen sijaan käytän rahani muuhun kivaan. Ostin ihanan taulun ja jo aiemmin kuolaamani maton kodin ykkösestä! Siellä on loppuunmyynti ja mahdollisuus tehdä kivoja löytöjä. :) Tänään T saa vilkaista taulun ripustusmekanismia, minä en tajua mitä hittoja sillä oikein ajetaan takaa. Olen varma että jos ruuvaan omalla logiikallani taulun ripustuksen, se tulee alas silkasta vahingonilosta ilkkuen. En ole ikinä nähnyt moista. Yleensä tauluissa on koukku, lankaripustus tai lukot. Tässä on kaksi ruuvia ja kaksi reikäpalaa. Mitä hittoa? Mihin kohti ne pitäisi nyt ruuvata? Ylälistaan vaiko sivuihin? Ja ripustaa niistä lanka? Vai ripustaa niistä naulojen varaan? Ainakin taulu on nätti ja katsotaan jos vaikka pistäisin jossain vaiheessa jo blogiini kuvia. Minähän en ikinä ole oikein lämmennyt digikuvaamiselle ja inhoan kuvien kanssa väkertelyä. Se on vaan niin tylsää... Mieluiten jos tilaa vain olisi, pistäisin pystyyn oman pimiöni ja kehittäisin kuvat alusta loppuun itse. Sitten skannaisin haluamani ja siirtäisin sitä kautta blogiin. Eikö ole hassua miten jokin helpompi voi tuntua tuhannesti tylsemmältä kuin hankala mutta hauska tehtävä? :)

Tänään on muuten vapaapäivä ja huomenna myös! Pitkästä aikaa kaksi vapaapäivää peräkkäin, ihanaa. Vaikka olenkin sunnuntain töissä, niin vihdoin alkaa tuntua siltä kuin saisi hetken hengähtääkin. :)

p.s. Nyt on käyty piikitettävänä ja kaupan päälle sain huimauksen, jotenkin hassun tunteen (kuin olisin hiprakassa!) ja lisäksi lihasta polttelee ihan kuin ihon alle olisi ruiskautettu chiliä. :-D