Töissä riittää kiirettä ja lisäksi teen tällä hetkellä niin paljon ylimääräistä, ettei aikaa tahdo oikein mihinkään muuhun jäädäkään.

Viime lauantaina pääsin salille ja sain täyteen toisen treenikertani. Ensimmäinen vatsataudin jälkeen. Tavoite sataan on siis tällä hetkellä 98 treeniä jäljellä. :D Töiden vuoksi en ehtinyt eilen wushuunkaan mikä kirpaisi kyllä yllättävän kovasti. Inhottavaa että olen heti vuoden alusta kolme kertaa jäljessä ja varmasti ihan pihalla ensimmäiset kerrat kun muut ovat menneet niin paljon eteenpäin. Meillä kun nykyinen harjoitteluaikakin on puolisentoista tuntia entisen tunnin sijaan.

Stressiä stressiä.. Tällä hetkellä on vähän takki tyhjä enkä voi siitä sen kummemmin blogiinikaan kirjoittaa. Sanotaanpa vain, että uuden työtehtäväni alku oli haastava ja olen todella huolissani olenko sittenkään oikea ihminen kyseiseen hommaan! Osaanko, olenko tarpeeksi itsevarma, sanavalmis, kärsivällinen, ymmärtävä, keskittymiskykyinen, yllättävissä tilanteissa luoviva..? Harmittaa etten ensimmäisellä kerralla osannut kyllin hyvin. Otin tietysti opikseni (nyt suutun jos joku sanoo: "Otitpahan opiksesi!"-tyylisen kommentin) ja seuraavalla kerralla osaan välttää jotkin sudenkuopat. Hirvittää vain, jos sudenkuoppia ja tunnelmaturbulenssia on tiedossa odottamattoman paljon lisää! :) Tahdon ainakin uskoa saavani vielä ihmiset puolelleni. Joka tapauksessa tämä on itselleni todella hyvä tilaisuus kehittää itseäni enkä anna hapuilevan ensikokemuksen lannistaa minua. :)