Olen onnistunut tänään jo aiheuttamaan itselleni nenäverenvuodon (toinen elämässäni) sekä lyönyt yhden sormen mustelmille, joten alan uumoilla olevani oikeasti parempaan päin. Selvästi jaksan ainakin enemmän vaikka voimat on edelleen vähän häveyksissä. Odotan ihan malttamattomana sitä että pääsen vaa'alle. olen varma että painoa on pudonnut lohtupalkintona tästä kauheasta koettelemuksesta! Siitä onkin sitten hyvä jatkaa laittistartilla. :)

Edelleen jos erehdyn syömään jotain vähänkin enemmän kuin esim. nakertelemaan puolikkaan näkkärin, iskee kauhea kuvotus ja tuntikausia jatkuva pahoinvointi. Onneksi en enää kuitenkaan pahemmin oksentele eikä kuumettakaan ole. Jaksoin jopa googletella mahdollisia opintopaikkoja. Pettymyksekseni ensisijaisessa hakupaikassani saan heti - 30 pojoa siitä pahasta ettei minulla ole alalle aiempia opintoja eikä työkokemusta, joten ainoa tsäänssi on nyt saada täydet pisteet pääsykokeesta, - eikä välttämättä sekään riitä. Tylsä homma, mutta pistän toivoni sitten toiseen hakukohteeseen. Sielläkin tenkkapoo tosin piilee pääsykokeen osiossa, jossa ihan oikeasti olen huono, tai pikemminkin surkea. Reputin aikoinaan samankaltaisessa tilanteessa oikein kirkkaasti ymmärtämättä yhtään mitään lukemastani. Mutta yrittänettä ei laiteta eikä periksi anneta. Pakko ainakin kokeilla. Niin ja kerrata kielioppia. Akilleen kantapääni! Kun joku sana on tunne, kuva tai väri niin se on sitä ja kauhean vaikea hahmottaa samalla kun kirjoittaa mitenpäin ja missä järjestyksessä kaikki nyt meneekään. En totta puhuen usko että pääsen ensiyrittämällä sisään, mutta kerta se on toinenkin ja silloin on jo vähän kokemusta sekä näkemystä millaista pääsykokeessa tuolle alalle on. :)

 

Jälkilisäys: Jäljet johtavat norovirukseen googlettelun jälkeen. Ainoa ero on tämä inhottava pahoinvointi joka ei helpota.