Ihan ensinnäkin iso kiitos Wiilealle ihanista kommenteista koskien tajunnanvirta inspiraatiotani. Se oli kuitenkin niin surkea pohjanoteeraus, että itsekritiikki esti pitämästä sitä pidempään esillä. Se on kuitenkin sivujuonne eräästä sivuhenkilöstä joka esiintyy pienesti pidemmässä proggiksessa. Kunhan joskus saan vähän ylimääräistä aikaa siihen(kin). :)

Olen ollut ensin to-pe työmatkalla ja la-su ainakin toistaiseksi raivokkaassa vatsataudissa. Jouduin lähtemään töistä kesken päivän enkä sekuntiakaan liian aikaisin. Vatsaa poltteli jo ihan sairaasti junassa ja lyhyt kävely juna-asemalta T:n luokse kesti tuplasti normaalin ajan. Kaksi tuntia sen jälkeen kun olin päässyt T:lle, aloin oksentamaan ja sitä riemua riitti sitten puoleen yöhön asti. Oksensin elimistöni niin tyhjäksi eilen, ettei onneksi ripuloitavaa jäänyt kuin kaksi pienen pientä yritystä (sorry yksityiskohdat) ja kuivuin kokoon perjantain aikana. Lukuunottamatta aamiaista jonka nautin ennen kuin vatsakivut alkoivat, mikään ei pysynyt sisälläni. Yritin lipittää edes hieman teelusikalla puolen tunnin välein pari lusikallista vettä tai veteen laimennettua mustikkakeittoa, mutta hetken kuluttua sain olla jälleen syleilemässä arabian porsliinia. Iltaan mennessä olin todella kurjassa kunnossa. Lopulta itkin silkasta väsymyksestä ja tärisin sängyssä puolilta öin kun olo ei ollut sen kahdentoista tunnin aikana muuttunut yhtään parempaan. Oli kauhea jano, mutta mitään ei voinut juoda. Huulia saatoin kostuttaa puolen tunnin välein, mutta pieninkin kulaus oli liikaa.

Horrostin illalla ja yöllä kerällä surkeana kuin syksyllä ruippanaksi jäänyt siili, mutta tasan klo 4:21 tapahtui käänne parempaan. Ensimmäiset teelusikalliset vettä tai mustikkakeitto-vesiseosta pysyivät sisällä. Yöllä tärisin myös kovan kuumeen kourissa, mutta onneksi sekin laski pikku hiljaa tämän päivän mittaan. T on ollut aivan ihana sairastesssani. Hän keitti sosekeiton jota tänään olen pystynyt puoli mukillista syömään, väsäsi matalasta jakkarasta väliaikaisen yöpöydän yöllä kun en jaksanut kurottautua oikealle yöpöydälle ja muutenkin on hellästi huomioinut ja pitänyt huolta. Meikä on erittäin epänaisellisesti yrjönnyt koko eilisen vessassa pelkkää karvasta vatsasappeakin ja karjunut posliiniastiaan vatsakouristusten kourissa ja tämä vaan paijaa päätä ja hellii minkä kipeänä pystyn vain vastaanottamaan. Halaus ja kiitos vielä tätäkin kautta, tiedän että luet. ;)

Treenikerrat tämän vuoden aikana: 1. Sen jälkeen tuli työmatka ja yrjötauti joten täytyy heti alkuun hieman kirittää.

p.s. Kissat ovat vanhemmillani työmatkan vuoksi ja olin jo aiemmin sopinut tulevani T:n luokse. En siis suinkaan ole hylännyt ihania karvamussukoitani oman onnensa nojaan jos joku ihmetteli. :)