Johtuen parisuhteen jyvien ja akanoiden jälkipuinnista, olen ollut henkisesti niin poikki että asunto on tällä hetkellä ihan kaamea läävä. En ole kunnollisesti antanut uudelle imurille mahdollisuutta hoitaa töitään kuin muutaman hassun pintapyyhkäisyn verran parin viime viikon ajan. Tosin jo siinä ajassa imurin pyörät tukkeutuivat irtohiusteni sekä erinäisen kokoelman kissankarvoja kiertyessä niiden akseleihin. Toissailtana näversin paragonveitselläni niitä katki ja kaivoin ulos pyörien sisältä, miten ällöttävää ja terapeuttista pipertämistä se olikaan. Mutta nyt tein päätöksen ja pyhästi lupasin itselleni ainakin kahden viikon ajan tehdä kolme asiaa mitkä parantavat asuntoni tilaa. Tänään aloitin pyykkivuoresta jonka lajittelin vaatekaappiin, - huomatakseni tosin että se kaipaa kipeästi järjestelyä. Kaappini onnistuvat mylläytymään perusteellisesti parin kuukauden välein vaikka kuinka yritän aina pitää ne siisteinä ja järjestyksessä. Osittain se johtuu tilanpuutteesta, joka taas osittain johtuu vahvasta uskomuksestani, että vielä jonain päivänä mahdun entisiin vaatteisiini joita kaappi on pullollaan. Illalla aion toisena tehtävänäni viedä roskat sekä lasit lasinkeräykseen. Kyllä, roskat. Olen jemmannut yhden pussin parvekkeelle (ihan kamalan säälittävää, hyi) ja bioska alkaa pian ryömiä ympäriinsä ellen hankkiudu siitä eroon.
Myöskään blogia en ole pahemmin päivitellyt, sillä aika ja jaksaminen eivät ole riittäneet. Nyt kuitenkin pakotan itseni jälleen piristymään ja aion pitää parempaa huolta itsestänikin. Yritän muistaa juoda kerran viikossa kamomillateetä ja kahdesti vihreää. En pidä niiden mausta, mutta kumpikin on terveydelle todella hyväksi. Kuulemma.
Aion joka ilta kuunnella vähintään vartin japanin opetus cd:täni, lukea joka päivä pääsykoekirjaa (ei väliä kuinka vähän mutta ainakin vähän) sekä tietysti kirjoittaa, kirjoittaa, kirjoittaa!

Mitenkäs treenaamiseni laita? Se sentään on edistynyt takapakkien jälkeen eteenpäin. Viime kirjoittaman jälkeen olen ehtinyt kahdesti wushuun ja eilinen ilta meni mukavasti salilla. Valitsin alkuun 30 min lihaskuntoa ja sen jälkeen tanssin sananmukaisesti varpaani rakoille afrodancessa. Oikeasti. Onnistuin saamaan sormenpään kokoiset ja hirveän kipeät rakot isovarpaideni alle. Tunnillahan ollaan paljain jaloin, joten ilmeisesti olin rääkännyt juuri isovarpaita jonkin liikkeen tahdissa kunnes puolen tunnin kohdalla aloin tuntemaan inhottavaa hiertymisen tunnetta ja polttelevaa kipua. Iltaan mennessä rakot olivat nousseet ja helpotuksekseni pääsin ne varovasti puhtaalla neulalla puhkaisemaan ja suojaamaan laastareilla. Voi yäk miten suuria ne olivat. Sinänsä on siis onni, että tänään en työvuorolta ehdi wushuun, vaan taistelen ilmavastustajaa vastaan seuraavan kerran vasta torstaina. Saavat varpaatkin yrittää toipua. Vaan viime torstai! Tiistaina oli kysytty jos joku haluaisi tilata ensi kesää varten sapelin, housut tai paidan jolloin ponkaisin käteni heti salamannopeasti pystyyn. Asiaan piti palata treenin jälkeen, vaan enhän minä tietenkään muistanut. Hyökkäsin siis varppina torstaina heti treenien päätteeksi vetäjämme kimppuun.

- Niin kun viime kerralla oli puhetta siitä sapelista, sanoin ujosti
- Sä siis haluat tilata sen?
- No jos se ei ole liian aikaista tuoreelle peruskurssilaiselle.
Hämmentynyt ilme
- Noo..
- Siis jos me harjoitellaan kaikki sillä..
- Öh, säävarauksella sitten. Harjoittelemme ulkona kesällä jos sää on hyvä. Mutta takeita ei ole.
- Juu, kyllä mä silti sen haluan! :)
- Sä siis haluat todella tilata sen?!
- Juujuu!
- ...
- :) :) :)
- Asia selvä sitten.

En tiedä ahnehdinko nyt liikaa ja liian nopeasti, mutta olin jo ehtinyt haaveilla asesarjojen opettelusta joten tietysti tartuin heti kynsin hampain tilaisuuteen.
Näin ollen minusta tulee oikein näpsäkän ja takuulla tajuttoman päheen sapelin omistaja tässä keväämmällä. Totta kai halusin heti ensi sijassa jotain niin upeaa kun kerran tilaisuus tuli! Enhän minä vielä mitään osaa, vielä vähemmän edes ajatuksen tasolla sapelin kera kuin ilman, mutta mitenpä sitä oppisikaan kuin opettelemalla? :)
Tilasin samalla housut jotten erottuisi niin porukasta. Muilla kun on selkeästi lajiharjoitteluun tarkoitetut edulliset löysät tummat housut joissa ei ole mitään ylimääräistä, niin itse huitelen menemään 70 euroa maksavissa Niken housuissa joissa on taskut, kiristysnauhat ja jotka nyt vain ovat älyttömän mukavat päällä (itse tosin löysin nämä loppuunmyynnistä n. 20 euron hintaan). Erotun myöskin muusta laumasta siistissä löysässä fitnesspaidassani. Muilla on t-paidat.. Vetäjä sanoikin, että halvat lökäpökät sekä perus t-paita kävisivät treeneihin, mutta itselleni on täysi arvoitus mistä näitä löytää. Olen etsinyt yli puoli vuotta näitä "halpoja vanhoja" t-paitoja, mutten löydä mistään. Olen varma että maan alla toimii jokin helkatin t-paitamafia joka pistää niitä myyntiin vain kauppoihin joihin en pääse ja poistaa ne esiltä jos vahingossa siitä kuljenkin. Toki voisin ostaa pinkin ällöpyllypaidan jossa on hempeällä tekstillä jotain tyyliin: "Kiss me my sexy" tai vastaavaa, mutten jotenkin nyt vaan kehtaa..
Joten yritän käyttää mahdollisimman rumia t-paitoja treenatessa jolloin toivon mukaan huomio ei kiinnity näihin tajun vievän tyylikkäisiin byysiini. :-D

Treenikerrat: 8. Matkaa tavoitteeseen: 92.