Nyt tarvitaan jo järeämpiä toimia. Paisun kuin pullataikina ellen pian tee jotain. Niinpä alan tänään keventää ruokavaliotani ja huomisesta eteenpäin lipitän viiden päivän kuurin nutrilettia. Aluksi mietin että 30 e on järjetön hinta viiden päivän jauheista, mutta sitten aloin miettimään että sehän on suht sama millä hinnalla ostaisin ruokaa samalla aikavälillä. Aion kuitenkin syödä kevyen välipalan päivinä jolloin käyn salilla sekä juoda joko palautusjuoman tai soya alpron salin jälkeen. Lähinnä haluan myöskin tästä tajuttomasta napostelutarpeestani eroon. Oikotiehän laihdutukseen tuo ei ole, mutta alkusysäys joka voisi antaa toivoa toivottoman tuntuiseen tilanteeseen.

Tänään jää treeni välistä. Heräsin aamulla klo 6:20 kipeään kurkkuun joten tämän päivän otan varsin rennosti vaikka alunperin piti tehdä salilla 45 min aerobista ja 45 min lihaskuntoa. Ja mikäpä olisikaan parempi ajankohta aloittaa nestebuustaus laihdutukseen kuin kipeytynyt kurkku, jolloin ei edes tee mieli mitään kiinteää ravintoa! :)

Tänään aion nautiskella pari soya alpro-juomaa (joo no ne ei ole kauhean vähäkalorisia..)

Tomaattimurskakeittoa jota on maustettu kermaviilillä (kevyellä sellaisella)

Maitokahvin imaisin jo aamutuimaan

10 litraa teetä (eri teelaatuja, osa maidon ja ehkä himppasen hunajaa kanssa nam)

pari sellaista mukin mittaista pussikeittoa.

Ehkä hieman partaäijäjogurttia + ehkä muutama siivu juustoa

Näillä eväillä aloitetaan ja nutriletin viiden päivän kuurilla jatketaan. Plus vähän raejuustoa ja vastaavaa että salilla jaksaa hyytymättä. En halua kutistaa alkeellisia papujani takaisin itämisasteelle nyt kun ne alkavat ujosti jo esiintyä.

Treenikerrat: 34. Matkaa tavoitteeseen: 66.