HAHHAHHAA! Uskallanko edes kertoa, että eilen illalla repesin, ratkesin ja ahdoin napaani tölkillisen pikkumaissia, ainakin 50g juustoa, ylimääräisen nutripatukan sekä puoli purkillista spicy sweet & sour kastiketta. Varmastikin sen vuoksi aamulla vaaka näytti samaa kuin eilen, tai ehkä 100-200g enemmän. Vatsaparka meni myös yllärilahjasta sekaisin kun suu ahtoi herkkuja vatsan täydeltä, joten olen aamun ripuloinut ja ollut helpottunut että asun edelleen yksin. Tänään palaan ruotuun ja ruokavalio näyttää tältä:

3 pussia nutriletin soppia

1 suklaapirtelö + maitokahvi aamikseksi, 1 patukka ennen salia ja puolikas jälkeen (pieniä protskupatukoita)

1 suklaajälkkäri ja tomaattiliemi illaksi

Nyt lupaamani kuva melko lailla lähtötilanteesta. Jo viime kesänä olin melko pulskassa kunnossa, 64 kg.. Lähtötilannehan nyt oli tuohon vielä + 2 kg, mikä on vähän liikaa kun ei omiin kuteisiinsa mahdu!

Huomatkaa miten pidän allikädet irti vartalosta ja yritän vetää vatsaa sisään, mutta silti vyö pömpöttää. Auringonvalosta huolimatta kaksoisleuka vaan väpättää, hyih. Kuva on siitä kiva että se vähän valehtelee silmälle. Olen pullukampi kuin kuvasta voisi kuvitella. Olin jo kuvanottoaikana, saatika nyt! Hyvä mittari varmaan ylipainolle onkin se, miltä oma kroppa tuntuu ja millainen olo siinä eläessä on. Itselläni on huono. Tavallaan kai myös onnekasta, että lihon vatsaan, tisseihin ja persuksiin ihan jumalattomasti. Vähemmän kiva on siinä vaiheessa kun tissit uhkaa lerputtaa ohi omien kuppien ja takamus turpoaa ulos jopa mukavaksi venyneistä muinaisista pikkareista joita normisti käytän enää yökylässä. Muutoinhan vetelen sikeitä aina alasti. Yöpaidat yrittävät poikkeuksetta kuristaa minut.