Vaan ei viimeistä päivää! Tänään on siis ollut viides päivä ja painoa on pudonnut hieman vähemmän kuin toivoin, n -1,8 kg. Melkein pari kiloa siis kuitenkin. Täysin orjallisestihan en tätä ole noudattanut, vaan hieman poluilta poiketen ja tilaisuuden tullen loppasuuna liveten. Hamstrasin kevätvarastoon eräästä tarjouksesta pari soppapakettia ja ajattelin ehkä hakea vielä toisen parin lisää. Tosin nämä  useamman pussin paketit eivät jostain syystä ole lainkaan yhtä hyvänmakuisia kuin viiden päivän pikastarttipaketissa! En tiedä mikä koostumuksessa mättää, mutta mansikkapirtelö oli taas vilttitossun tomuinen 15 kappaleen paketissa, kun taas starttipaketin mansikkainen oli mukavan pehmeä ja karkkimaisen makea. Jonkin sortin huiputusta!

Noh, tässä ollaan nyt kuitenkin sen verran hyvällä alulla etten ainakaan näillä näkymin kesken lopeta. Aion siis vetää nutrivaliota ainakin toiset viisi päivää, kenties vielä kauemminkin ja sittenkin edetä vain varovasti ruokavalioon uutta lisäillen. Vatsalaukku on sittenkin hieman pienentynyt, sillä lounaalla olin ihan täynnä jo syötyäni yhden kasvisliemen ja puolikkaan nutripatukkaa. Tosin lisään aina paljon reilummin annoksiin vettä kuin ohjeissa on. Aluksi se johtui siitä kun oli koko ajan nälkä.. Tunnussanoikseni muodostuivatkin: "Voisikonhan syödä tätä vielä hieman hitaammin", "kestäisikö siihen lisätä VIELÄ kerran vettä" ja "Joko se on loppu?! Taidan juoda vielä pari lasia vettä.. :( ". Minusta siis nutriletin ruuat ovat aika voimakkaan makuisia, -vaikka itse lisään chiliä melkein mihin sitä vaan voi lisätä, sekä suolaisia, joten ne kestävät minusta oikein hyvin runsaamman vedenkäytön kuin ohjeessa neuvotaan. Ihme siis, että vatsalaukku pienentyy kun tinttaan sinne välillä ämpärikaupalla vettä..

En mitenkään hirveästi ole enää näin "vanhemmiten" makean ystävä, joten olen korvannut joka iltaisen jälkkärin useimmiten muutamalla juustosiivulla. Niinpä jälkkäreitä alkaa kertyä varastoon pussi toisensa perään. Toisaalta tuosta ei takuulla ole haittaa, sillä T rakastaa rahkajälkkäreitä ja nyt voin kätevästi aina valmistaa itselleni puolet vähemmän energiaa sisältävän jälkiruuan nauttiakseni sen hänen seuranaan!

Nutrimauista testissä: Creamy veggie soup. Kummallisen jauhoinen tämäkin, sopassa tuntui myös ikävä, pistävä jälkimaku. Jos makuna olisi nokkosenpiikki, se olisi tämä. Vettä laitoin hieman vajaa 3 dl kun ohje ehdotti kahta. Plussana keitto oli mukavan paksua vielä näin jatkettunakin ja ainakin annos tuntui hyvän täyttävältä. Siitä, mitä makua keitto oikeasti edusti ei ole hajuakaan. Kai siinä vähän sipuli maistui. Tosin haukoin tämän melko vauhdilla ääntä kohden kun nälkä oli jo kiljuva!

Treenikerrat: Ei muutoksia. Olin tänään niin huolissani elämästäni että missasin bussin. Paino: n. 64.2. kg

p.s. Lupaan alkaa päivittää blogiani enemmin kuvin, sillä pelkkää tekstiä on aika raskasta lukea.