Mainitse viisi (5!) asiaa itsestäsi joihin olet tyytyväinen! Mieluisesti ulkoisia seikkoja, sillä nyt on tarkoituksena aivan hävyttömästi ihastella ihanaista itseä!

Itse pidän pohkeistani. Niihin on tulleet kivat jänteikkäät muodot korkokengissä (treenannut vuoden + rapiat) ja somat lihaksenalut puolipallosina. Itserakkaasti ihailen peilistä varpaille nousten kun pikku pullistumat ilmoittelevat itsestään.

Korvat. Naurakaa vaan. Minusta minulla on mitä täyteläisimmät, sievimmät ja sopusuhtaisimmat korvat mitä vaan voi olla. Niiden muoto on aivan täydellinen herkässä pyöreydessä ja virheettömässä symmetriassa. Ne sopivat täydellisesti kuupallo-kasvoihini ja korvakorut vain korostavat niiden ihanteellista suloisen viatonta muotoa.

Hauis. Herrajesta. Siinä on pieni haba. Tätäkin salaa pullistelen ja ihan hehkun ylpeydestä kun pieni papu on kasvattanut vähän ympärysmittaa. Ympärillä on myös aimo kerros ihraa, mutta siellä alla väreilee ihan oikeasti ujo lihaksenalku.

Tissit. Niiden koko yhdistettynä mega-ahteriin vaan jotenkin viestii sellaista hekumaa että oksat pois. Olen melkoinen talipallo, mutta valaanluukorsetilla ja sopivasti valituilla asusteilla onnistun muotoutumaan sellaiseksi pyöreäksi ja ehdottoman sulostuttavaksi 50-luvun henkiseksi pikkurouvaksi. Rouva en tosin ole, mutta aina välillä liituraitahamosessa ja kauluspuserossa on kiva miettiä miten hyvin olisi sopinut näpyttelemään viime vuosisadan puolivälissä pikku kirjoituskonetta lakatuin kynsin..

Kynnet. Voi kun ei täytyisi leikata niitä lyhyeksi harrastusta varten! Kynteni kasvavat luonnostaan kauniin mantelinmuotoisiksi ja vahvoiksi. Mikä sääli ettei niillä voi elvistellä entiseen tapaan.

Tämän hekumallisen narsissin jälkeen odotan vähintään yhtä itsekehuvia vastineita! Mihin olet tyytyväinen? Mitä et muuttaisi itsessäsi? Mikä on kenet hyvänsä kateudesta vihreäksi muuttava ehtymätön kauneuden lähteesi? Antaa tulla ja linkki omaan blogiin jotta pääsen lukemaan yhtä ihanaisia vastauksia! :)