Hitsit. Vaikka olinkin liikkumatta kiireiden vuoksi liki kaksi kuukautta, notkeus ei ollut pahemmin ottanut takkiin. Spagaattiin on matkaa kymmenisen senttiä, sormetkin taipuivat melko mukavasti edelleen varpaiden alle jalat suorina istuessa.

Tänään oli vajaat pari tuntia viimein wushuilua ja ai kun olikin Ihanaa pitkästä aikaa! Koordinaatiokyky oli heikentynyt kaikkein eniten ja oli todellisia vaikeuksia hahmottaa kepin kanssa heilumista, käännöksiä, ranneliikkeitä ja uutta sarjaa. Toisaalta, enhän ole koskaan aiemmin mitään vastaavaa tehnyt. Se kepin heilutteleminen näyttää niiiiiin petollisen helpolta! Uskokaa, valtaosalle ihmisistä se on takuulla jotain aivan muuta kuin läpihuutojuttu. Ihme kyllä en huitaissut kertaakaan itseäni lättyyn kepakolla vaikka pari kertaa vähän läheltä pitikin. Yllätyin myös siitä, miten kevyesti jalka kulki ja hölkkä eteni kun alkulämmittelyksi juostiin läheiseen puistoon. Ulkoilmassa olikin upeata treenata! Päivä oli täydellinen. Ei liian kuuma, ei liian kylmä, liikkuessa oli koko ajan lämmin mutta varsinainen hiki ei tullut, kiitos jatkuvan tuulenvireen. Ja miten mukava oli hetki loikoilla nurmikolla kunkin lihaskunto-osuuden päätteeksi ja haistaa vastaleikatun ruohon tuoksu! Ainoa miinus ja sekin pieni sellainen, oli liukkaus kun aiemmin päivällä oli satanut. Maaston pieni epätasaisuus kävi tasapainotreenistä ja elämäni ensimmäiset matalat piruettipyyhkäisyt (ei niin mitään tietoa virallisemmasta nimestä) sujuivat oikeastaan aika kivasti! Kun tajusin kupletin juonen, tein ainakin omasta mielestäni vauhdikasta ja melko kelvollista jälkeä, noin ensikertalaiseksi.

Nyt on keppi tilattu, sapeli siirtyy ilmeisesti ensi kesään. Eipä se haittaa. Kepin kanssa riittää aivan kylliksi uuden opettelemista ja sillä suuntien hahmottamisella millä tänään heiluin, ei sapelia kannata ihan ensi alkuun ottaakaan. Siinä on kaverit muuten kohta päättömiä ja kädettömiä, näin ihan konkreettisesti.

Nyt vetelen iltapalaksi terveellisesti raejuustosalaattia epäterveellisen runsaan salaattikastikkeen kanssa. Namnam! Protsuja ja vitamiineja riittää. Päivän hedelmä oli banaani, mahdollisesti vielä maitorahkaherkun kanssa omena. Yksinasuvana syökin aina useamman päivän yhdestä hedelmien ostokerrasta ja tällä kertaa ostoskorissa oli ollut nippu banskuja ja korillinen omenoita.

Lisäys, ai niin. Treenikerrat: 41, matkaa tavoitteeseen 59.