Teknisten ongelmien vuoksi jo eilen kirjoitettu postaus vasta tänään.

Ensinnäkin vietettiin tyttöporukalla ystävättäreni uuden, hienoakin hienommaksi rempatun keittiön vihkiäisiä viime perjantaina. Siellä me löhöilimme kuka tuolilla, kuka lattialla, kuka seinään nojaillen ja hengailimme ihan kuin kymmenen vuotta sittenkin. Juoruillen, jutellen, naureskellen ja tietysti herkkuja napaan ahtaen kunnes napa pullisteli ja ratkui. Kuitenkin aivan erityismaininta bileiden järjestäjälle, joka 10 vuoden kokemuksella oli arvannut laittaa monipuolista salaattia jolloin kenenkään dieetti ei lätistynyt rasvavuoren alle, vaan naposteltava oli paitsi herkullista, myöskin terveellistä! Salaatin koostumuksen sai itse päättää keräten pienistä sievistä kipoista mitä mieli halaji ja koostaa mieluisensa annoksen. Jälkiruuaksi oli aivan syntisen ihanaa vadelmahyydykekuorrutteista kakkua marsipaanikoristein. Koristeet näyttivät vähän siltä, kuin ne olisivat ensin ottaneet yhteen ja rajusti universumissa sekä jälkikäteen kietoutuneet kiukkuisesti vähän sinne tänne kiinni toisiinsa, mutta lopputulos oli yllättävän pirteä ja hauska. Koko kakku oli kuin Miron litografia! :)

Oi että meillä oli ihanaa jutella ja muistella menneitä sekä suunnitella vähän tulevia. Pari varhaisinta osallistujaa joutuivat poistumaan aika pian tuloni jälkeen, tulinhan iltavuorosta ja he olivat saapuneet jo iltapäivällä tuntikausia aikaisemmin. Olin kuitenkin iloinen että ehdin näkemään koko kasan koolle edes vähän aikaa. Pian uusiksi!

Viikonloppu menikin vähän humussa ja sumussa, kunnes maanantaina kävi ilmi että joudun jäämään vähäksi aikaa sairaslomalle. Ainakin siihen kunnes testit saadaan otettua ja ehkä tuloksiakin tulisi ilmi. Onneksi se ei kuitenkaan vaikuta liikkumiseen, joten liikuntaa saan harrastaa mielin määrin. Ja minähän harrastan! Viime viikolla puhkin pari kertaa kuntosalilla ja uhkuin alkukantaista naisenergiaa afrodancessa, tällä viikolla olen ehtinyt vasta maanantaina 40 minuutin kuntosalin ja tänään 45 minuutin lenkin. Huomenna olisi ainakin tarkoitus mennä kevyelle tanssitunnille 45min ja jatkaa siitä kuntosalin puolelle toiseksi 45min ajaksi. Saa nähdä jaksanko! Sieltä jatkan suoraan Nataa ja Rauhaa tervehtimään. Mieleni tekisi ostaa vaikka mitä ihanaa, mutta laskut ne osaavat yllättää aina vaikka niitä odottaisi, joten ihan prinsessalinnaan ja poniin vaatimattomat varani eivät riitä, vaan yritän keksiä Rauhalle jotain muuta piristävää vietävää. Tänään vein kirsikoita, joten huomenna jotain konkreettisempaa kuin ruoka.. :)

Jos joku lukijani ei ole yhteinen tuttavamme, niin Natan blogista (sivun laidasta löytyy linkki) voi käydä kurkkaamassa heidän kuulumisiaan.

Nyt nukkumaan, olen jo aivan poikki. Treenikerrat: 40 (mahdollisesti paljon enemmän, mutta lasketaan varman päälle) Paino: 62.5 kg Päivän hedelmä on ollut bonapurkki: ruusunmarjaa ja vadelmaa. Ihan karmeeta mössöä. En koske enää ikinä.

Treenikertojakin on tullut yksi lisää. Tänään lämppäriksi aerobista tanssia 45 min ja sitten kuntosalia 45 min + vartin venyttely, jaksoin siis sittenkin! :) Hyvä fiilis! Päivän hedelmä on ollut banaani ja omena. Olen tylsä.