En tajua mihin aika oikein aina ehtii ennen minua. Kirjoitin elokuun alussa päiväkirjaani (oikea kirjanen jossa ovat henkilökohtaiset likaiset salaisuudet yms mitä ei blogissani kuuna kullan valkeana nähdä) To-Do-listan (sen saamaton tyhjentely on yksi niistä likaisista salaisuuksista) enkä ole ehtinyt tehdä kuin muutaman kohdan niistä muutamasta kymmenestä! Osa vaatii toki sijoituksia ja maallista mammonaa, mutta sitten on lisäksi ihan vain sellaisia viitsimisasioita. Kuten kirjoittaa kirje, ottaa yhteyttä unohtuneisiin ystäviin, siivota se tämä ja tuo.. Huominen kun tuntuu olevan ikuinen, niin kovin hitaasti täyttyy tällä elontaipaleella se minkä voi vielä kerran siirtää huomiseen. Lisäksi olen välillä kauhean väsynyt. Töissä olen hajamielinen ja kysyn pariin kertaan asiakkailta samaa asiaa, uuden oppiminen on aivolohkoille kovin työlästä ja tuskaista enkä millään jaksaisi aamuisin herätä. Mietin, olenkohan kuitenkaan siinä työssä jossa haluaisin olla? Tällä hetkellä työ on mielekästä, mutta ehkä väsymys johtuu osittain jostain epämääräisestä pettymyksestä elämän etenemiseen. Etsin hurjasti sisältöä eri asioista ja projekteista, mutta samalla olen liian väsynyt saattamaan mitään päätökseen.

Olen yrittänyt miettiä jotain keinoa ratkaista mitä haluan, missä ja milloin sekä miten sen toteutan. On vain kovin vaikea kaiken tämän kiireen ja tekemättömien asioiden keskellä ehtiä kysellä itseltään: "Rakas ystävä, miten voit tänään ja mitä haluaisit oikeasti tehdä töiden jälkeen?". Ehkäpä pitäisi oikeasti asettaa tavoite tehdä joka päivä kaksi asiaa pakollisista, ja jatkaa kunnes päässäni pyörivä keskeneräisten asioiden sekamelska ja röykkiö hieman hälvenisi samentamasta tajuntaani. Sitten voisin oikeasti keskittyä siihen mikä kohta valuu hukkaan: Elämääni.

Enempää en ehdi kirjoittaa, -taaskaan. Tiskivuori odottaa, pesukoneessa pitäisi pyöräyttää pyykkiä, kaapit ovat niin epäjärjestyksessä etteivät tavarat mahdu ja kaiken lisäksi kauppakassi odottaa eteisessä purkamista. Pitäisi vielä ehtiä nukkuakin ennen huomista.

Joten a domani! Huomiseen! Yritän ehtiä naputtelemaan tyhjänpäiväistä hölinääni taas huomenissa!