Jumala on kaikkialla. Mutta kaikkein eniten Helsingin rautatieasemalla. Jos mielit "oikaista" asematunnelin läpi, voit varautua pujottelemaan muutaman tusinan eri kuppikunnan lähettiläiden lävitse ja lomasta, sillä jumala on lähettänyt henkilökohtaisesti juuri heidät pyydystämään yhden lisää maailmanvalloitukseensa. Jokainen tarjoaa sinulle omaa jumalaansa ja parhailla on ässänä hihassa voittokuponki suoraan taivaisiin. Kunhan vain ensin tunnustat syntisi, irstaat elämäntapasi ja anot anteeksiantoa esiaviollisesta seksistä.

Jumala ilmaantuu sinulle missä hyvänsä. Myös vessassa. Et voi lukea rauhassa istunnolla kun lehtesi välistä pomppaa jumala mainoskuvassa ja kehottaa liittymään voitokkaan kulkueensa jatkoksi. Kotonasi jumala tulee myös vieraisille kun vähiten sitä odotat ja useimmiten postiluukusta. Saat mainoksen ikuisesta autuudesta ja pelotuksen helvetin tulijärvistä joissa baabelin portto hieroo sinuun riettaiden syntiensä lapset: kupan, herpeksen ja tippurin ikuisiksi vaivoiksesi.

Valitse jumala. Ihan sama mikä, kunhan sinulla on omasi. Sillä muussa tapauksessa jumala vainoaa sinua maallisten lähettiläidensä kautta, sillä pahin pakana on se, joka ei omalla kohdallaan usko jumalaan.

Siis vietä jumala-arpajaiset! Pistä nimet hattuun ja nosta kohtalon taikurina oma tiesi valoon!