Mr. T:n syntymäpäivät lähestyvät vauhdilla ja toistaiseksi olen laiskotellut mitä tulee vyötärömakkaroiden kadotusprosessiin. Nyt kun aikaa on enää 10 päivää, on aika ottaa järeämmät aseet käyttöön. Toisin sanoen, poistaa nesteet ja nähdä nälkää. Tavoite: -3 kg, aika: 10 päivää. Aion kiduttaa itseäni vanhalla kunnon vissy-sairaaladieetillä missä syödään lähinnä proteiinipitoista lihaa, hedelmiä ja kasviksia. Toivon mukaan myös vatsalaukku kutistuu naftimmaksi ja pääsisin hyvällä sysäyksellä terveellisempiä elintapoja kohden. Olin pitkään taas napakammassa kunnossa, kunnes koko kesän ja syksyn herkutteluiden myötä paisuin vakaasti puolen kilon kuukausivauhtia kunnes housujen vyötäröt alkoivat kovasti kiristää.

Tiedän, että olisi mahdollista saada jopa -5 kg 10 päivässä tuota noudattaen, mutta lukuisten ruoka-aineallergioideni vuoksi joudun vähän muuntelemaan dieettiä. Pavut, sitrushedelmät (yms) ja pinaatti täytyy korvata vähän vastaavilla tuotteilla. Tosin pinaatille en ole allerginen, mutta jostain syystä minulle iskee vastustamaton tarve puhua norjaa heti kun yritän nielaista moista mössöä. Se on vain jostain syystä niin kuvottavaa ja iljettävää. Saman reaktion saa aikaan ihan normi kaurapuuro. Minulla ei ole mitään makua vastaan, mutta se niljakkuus kun jotain limaista ja möykkyistä on menossa kurkustani alas.. En vain pysty!

Mutta niin. Tämänpäiväinen ruhtinaallinen ruokavalioni käsittää:

Aamupala: Tee maidolla (ei kuulu dieettiin, join vain kun himoitti, sitäpaitsi alun täytyy olla lempeä), kuppi maitokahvia (kahvin pitäisi olla mustaa, mutta se on niin ällöpahaa ettei tosikaan), kaksi paahtoleipäpalaa (pitäisi olla sämpylä, mutta koostumus on sama ja leivät pilaantuvat jos niitä ei syö pois)

Lounas: Kaksi keitettyä kananmunaa (luomua toki) ja varsiselleriä (varsiselleri esittää nyt pinaatin osaa. Lisäksi minulla sattuu olemaan varsiselleriä jääkaapissa ja se pilaantuu jos sitä ei syö pois)

Illallinen: 180 g grillattua pihviä, vihreää salaattia ja kurkkua ja hedelmiä

Arvatkaa kahdesti odotanko jo kieli pitkällä illallista. Ai niin. Ekana päivänä ei saanut syödä aamupalaa. Voi ketun ketun kettu. Ehdin syödä puolikkaan paahtoleipää, mutta aion heittää loput pois. Illalla on vielä jooga, joten yritän varmaan ajoittaa "lounaan" tuntia ennen joogaa etten ole kuolemassa nälkään kesken tuntia.

Hmm hmm. Dieetin alku näyttää nyt vähän takkuavan, mutta eiköhän se siitä. Miinus kolme kiloakin tuntuisi itsestä tosi kivalta sitten juhliin mennessä. En haluaisi olla ihan näin toivottoman näköinen ja kokoinen sotanorsu siellä.