Ihanaa. Olen sairastanut koko vuoden aikana enemmän kuin viitenä aiempana vuonna yhteensä. Jos ei selkä sano räks rikki, niin flunssa tai migreenikohtaus kaataa petiin. Nyt en enää kehdannut olla poissa töistäkään, vaan kaappaan pään hartioilta kainaloon ja painelen räkä rinnalla palvelemaan. Eipä työterveysasemakaan tällaisesta sairauslomaa myönnä, joten ihan puhtain omatunnoin voin puolikuntoisena toimia töissä.

Huonona puolena ovat ah, niin ihanan kipeät, turvonneet ja tulehtuneet imusolmukkeet. Vasen käsi kannattelee möykkyä, joka esitaistelee solmukkeineen pöpöjä vastaan ja korvien takana on herneenkokoiset tulehduspaukamat. Kyllä on olo hehkeä! Toisaalta jos vasenta habaa jännittää peilin edessä, näyttää se varsin katu-uskottavalta kun imusolmuke pinnistää parastaan! Wautsi. Olisipa tuo totta eikä pelkkää flunssapöpöjä vastaan pullistelua.

Ensi viikolla pyrähtelen ensi kertaa siipineni toisen ammatin kokeiluihin. Palkatonta harjoittelua, mutta kiinnostavalta alalta kuitenkin. Seuraavat pari vuotta yritänkin sitten metsästää alan töitä ahkerasti, mutta mikäli onni ei suosi eikä työnantaja katso kokemuspisteitäni hyvällä, kerrytän rahakirstua omaa toiminimeä varten.

Tällä hetkellä kirstun pohja on vielä typösen tyhjä, mutta eiköhän sinne pitkin kesää jo jotain säästöjä kilahda. Tosin toinenkin säästökohde on, jolle kesällä ilmestynee uusi kategoria: Häät. :)

Armoitettu päivämäärä menee Maya-kalenterin muutoksen vuodelle 2012, joten tässä on hyvää aikaa ryhtyä suunnittelemaan.