Unohdin ihan tykkänään, että minullahan on ruokayliherkkyys pähkinöille. Huoletta rouskuttelin näitä useana iltana (vielä eilenkin salaatin seassa) ja kävinpä vielä sunnuntaina ulkona syömässä T:n kanssa ja tilasin aivan ihanan kookosmaitoa sisältävän annoksen. Vatsa sietää sitäkin vain pieninä määrinä. Tänään leväperäisyyteni kostautui. Iltapäivällä vatsani murisi, mourusi ja möyrysi ja tuntia myöhemmin sainkin ravata vessassa puolen tunnin välein. Heihei hartaasti odottamani wushu-treeni, näemme vasta torstaina. Harmittaa ihan vietävästi!

Lapsena vatsani ei kestänyt riisiä, maitoa, pähkinöitä eikä paljon mitään muutakaan, mutta oireet helpottivat murrosiän myötä. Samalla sain allergioita, joten tuntuu jotenkin kierosti kuin olisin tehnyt vaihtokauppaa. Hmm, annetaan mahdollisuus kiinalaiseen ruokaan mutta otetaan pari kotimaista hedelmää pois listalta. Sallitaan nyt se suklaansyönti mutta pistetään sairaalaan sitrushedelmistä.. Vatsa kestää kuitenkin pieniä määriä maitoproteiinia, pähkinää, kookosta sekä onnekseni suuria lautasellisia riisiä! Mikä onni tällaiselle itämaisten ruokien palvojalle. Moni ehdottelee soijamaitoa, mutten sitäkään uskalla suuria määriä nauttia kun vatsa ei kuitenkaan kestä mitään palkokasveja. Tosin nuo ovat onneksi jo niin pitkälle työstettyjä, että vetelen melko huoletta tofua, soijaa ja kahviakin voin juoda mukin per päivä. Mutta voi sitä kipua ja tuskaa jos ylitän kehoni sanelemat määrät! Yritän aina muistaa kuunnella missä vaiheessa keho alkaa tökkimään. En osaa edes määritellä sitä tunnetta. Tiedän vain, että jos nautin jotain lisää niin ei hyvä kakka heilu. Sen jälkeen mennään vuorokausi ripaskalla. Maitoprotsku tekee tässä tosin poikkeuksen. Oksennan ylimääräisen mikä oli tietysti ensimmäisinä kertoina melko kiusallista kun en vielä osannut yhdistää sitä esim. jäätelöön. Yrjösin kerran taksitolpalle valkoista vaahtoa keskellä kirkasta päivää, ai että hävetti! Ihmiset varmaan funtsasivat että olen joku piripää tai vesikauhuinen. Liukenin aika vilkkaasti paikalta rutistaen vatsan kippuralle ja sisäelimet siihen ympärille.

Onneksi sentään eilen tein tutun maanantaiohjelman, 45 min kuntosali ja 55 min afrodance. Olisin vetäissyt vajaan tunnin kuntosalikeikan mutta kihisin niin kiukusta erään tyypin kommenteista, että karkasin kesken ohjelman pauhaamaan T:lle puhelimitse mitä mieltä olin henkilön mielipiteistä. Tämä hemmo kun varomattomasti herkesi naureskelemaan ettei kuntosaliohjelmastani ole vähääkään hyötyä. Siis wtf?!! Olin niin kiukkuinen, että lisäsin painoja laitteisiin ja punnersin ohjelman läpi hampaita kirskutellen ja kismityksen voimalla. Minä sille vielä edistykset näytän!

Treenikerrat: 54. Päivän hedelmä: kourallinen kirsikoita (ainiin, nekin saattavat vetää vatsan kipeäksi ja sekaisin) Matkaa tavoitteeseen: 46!