Löysinkin sitten äidiltä syntymäpäivälahjaksi saamani ihastuttavat pikku sipsuttimet. Niissä on vain 8 sentin korko (selkä on edelleen jumissa joten 10 cm todennäköisesti tietää turvalleen kaatumista 10 senttiä korkeammalta) ja ne sopivat korvakoruihini täydellisesti! Voi että voi pieni materialistinen seikka tehdä iloiseksi. Molemmissa on sirosti mustaa ja hopeaa, samaten itseasiassa pikku pikku laukussani, joten se yhdistää kauniisti koko asuni tekemättä sitä raskaaksi. Näytän miltei somalta, minä makkaravyötäröinen länttä!

Nyt aion mennä laivalle tips-sipsuti-tipsun-sipsun sievänä ja suloisena kuin pikkuinen pulla. Piti vain ensin tulla tänne lätisemään ja hehkuttamaan. Voi olla, että pistän reissun jälkeen pari kuvaa näistä ihanuuksistani. Monen mielestä varmasti täysin tavallisia asusteita, mutta minusta ne ovat ihanat!

p.s. Nata (jolla on btw aivan upea blogi osoitteessa http://kirjuri.vuodatus.net/ ja jota en osaa lisätä laatikoihin ilman että koko blogi sekoaa), sellaista aivan ihanaa mangochutneyta/pickkelsiä löytyy asematunnelin pikkiriikkisestä etnokaupasta, intian basaarin jälkeen ylätasanteelta, valoaikatauluja vastapäätä. Valitse medium hot ja on namia!)