Kello on nyt 18:00 ja siivoan ihan toivottoman myöhässä. Puolentoista tunnin päästä pitäisi olla jo eines rakkaani edessä kun hän tulee väsyneenä työpäivän ja treenien jälkeen. Minä jouduin sitten kuitenkin eilen jäämään pois kesken työpäivän ja hirvitti viedä sairaslomatodistus osastolle. Ei siellä nyt valtavasti ilahtuneita oltu joskaan ei nyt suoraan mitään sanottukaan. Omatunto kolkuttelee vieläkin vaikkei kuumeelle ja räkäisyydelle mitään voi.

Mutta! Hyviä päätöksiä!

1. Lakkaan säilyttämästä pahvilaatikoita. Tämä on peruja eksältä. Hän aina muistutti että pakkaukset täytyy säilyttää siltä varalta jos vaikka sattuu muuttamaan, niin saa elektroniikat pakattua. Noh, olen asunut tässä pian 4 vuotta enkä ole päässyt pois. Ilmeisesti nuo laatikot ovat kirottuja ja taistelevat toiveitani vastaan. Roudaan ne pahvinkeräykseen ja alan odottaa milloin toiveeni isommasta asunnosta käyvät toteen.

2. Vast'edes ostan vain kauniita vaatteita! Oikeasti. Vaatekaappini on pullollaan "no ehkä tämän kerran ostan tän vaikkei se näytäkään hyvältä, on ainakin halpa"-mallisia vaatteita joita en sitten käytä koskaan. Nyt harkitsen ja ostan oikeasti vain sellaisia vaatteita joita tulee varmasti käytettyä. Nuo nykyiset roudaan (sekä yhdet aivan iiiihanat saappaat jotka ovat liian pienet, nyyh, yhyy, yhyy, byäääh mun rakkaita) UFF:n keräyslaatikkoon.

3. Heitän pois sellaiset työt joilla ei ole tulevaisuutta. Maalaukset vievät aivan kauheasti tilaa. Joitakin säilytän tunnesyistä koska niihin on nähty niin paljon vaivaa. Oikeasti siinä ei ole mitään järkeä, en edes pidä niistä, niissä ei ole mitään opittavaa ja ne tuovat mieleeni vain todella ikäviä muistoja taidekoulusta jota kävin. heihei huonot muistot. Opistolla tekemiäni töitä en ikinä luovuttaisi mihinkään, viimeiseksi mappi Ö:hön. Ne edustavat varmasti yhtä elämäni parhaista vuosista.

Katsotaas mitä tulen tänne myöhemmin kirjoittelemaan. Tämä oli nyt vain pieni hengähdytauko puurtamiseni lomassa. :)