1. Pyrin organisoimaan elämääni paremmin.

Tähän mennessä olen elänyt vähän miten kuten. Siivoan kun siltä tuntuu ja tiskaan kun tiskit alkavat kehittää omaa evoluutiotaan, mutta jos joku haluaakin tulla ex-tempore kyläilemään saan kauhunpuuskan tuolilla lojuvasta vaatevuoresta ja nurkissa pöllyävistä villakoirista ja kehitän itselleni kunnon stressin siisteysasioista. Nyt yritän hoitaa asiat ajallaan, jotta jäisi enemmän aikaa ja pelivaraa tavata ystäviä, rakasta ja heittäytyä elämän vietäväksi ainaisen hermoilun sijaan.

2. Harkitsen lähteväni toteuttamaan unelmiani.

Unelmani ovat niin suureellisia ja epärealistisia, että tuntuu turvallisemmalta lähestyä niitä oikein varovasti ja pienin askelin. Odotan ja toivon kiivaasti, että saan seuraavan parin viikon aikana tienattua niin hyvin, että voin ottaa yhden askelen lähemmäs unelmiani. Mutta niiden toteutumisen toivominen on todennäköisesti silkkaa haihattelua, taivaanrantaa pitkin vedettyä viivaa ja naurettavaa ajanhukkaa, joten alan vain varovasti haaveilla siitä että saattaisin ehkä jopa hieman hyvin hiljaa ja ihan varovasti hissuksiin hiipien vain lähestyä niitä.

3. Öö.. Nyt alkaa mielikuvitus loppua. Laihdutan 5 kg?

Joo, tuo oli hyvä. Se on se minkä lähes kaikki naiset lupaavat ja noudattavat pääsiäiseen kunnes sanovat "paskat siitä, tämä on kuitenkin vain nestettä ja oikeasti voisin pudottaa 5 kg milloin haluan" ja alkavat ahtaa pääsiäissuklaita napan ratkuessa.