Miksi, oi miksi kaiken täytyy aina muuttua johonkin "parempaan" suuntaan? Jostain salaperäisestä syystä kaikki pyrkivät vähän väliä päivittämään palvelujaan ja ulkoasujaan. Tämän seurauksena on "ai kun ihanaa!" huudahdusten sijasta hampaiden kiristelyä uuden opettelemisessa, tavaratalojen kellareista löytyviä vuosikymmeniä sitten eksyneitä asiakkaita, uusien tuulien mukanaan pois puhaltuneita pökertynyttä populaatiota ja sokerina pohjalla se kummallinen sakki joka sopeutuu sekunnissa vaikka maapallo pyörähtäisi ylösalaisin. Itse kuulun niihin, jotka jäsentävät näitä suuria järkytyksiä (pysäkin muuttaminen muutaman metrin päähän, tietokonepäivityksen uusi opettelu, blogiuudistus joka saa pelon partaalle) puhua pulpauttelemalla kauhistuksen ulos.

Ainoa hyvä juttu uudistuksessa on kappalejakojen järkevä teko, muutoin blogi näyttää haljulta, valjulta ja virttyneeltä villasukalta. Yleensä ottaen inhoan muutoksia. Ne järkyttävät mukavaa maailmaani joka on ihan ok pyöriessään omia pieniä ympyröitään missä bussit kulkevat tuttua ja turvallista reittiä, kännykän käyttö ei vaadi korkeamman ydinfysiikan tuntemista ja käyttämäni nettipalvelut muuttuvat vain korkeintaan selkeämpään suuntaan.

Myönnän. Pelästyn muutoksia helposti. Haluan elämältä yksinkertaisia ja pieniä iloja ja asioita, en halua jatkuvasti joutua opettelemaan samanaikaisesti monia uusia asioita, vaan urautua ja sujahtaa yksi asia kerrallaan uuteen jos tarpeellista.

Iuks. Nyt täytyy ihan mennä juomaan teetä ja pohdiskelemaan varovaisesti milloin tänne yrittää uudestaan kirjoittaa. Taas tyhjänpäiväistä lätinää, mutta tulossa on pian varmaankin niitä hämäränkoiton höpötyksiäni. :)