Meitsi lähtee laivalle! Kellumaan ja lillumaan meren ylle ja toivon mukaan tulee myrskytuuli ja tuiverrus, koska rakastan myrskyä merellä! Minusta on metkaa, kun laiva keinuu ja parhaassa tapauksessa voi leijailla pari sekuntia ilmassa kun lattia lähtee alta. Penskana tuli juostua aina ihan hulluna jos laiva kallisteli kun hetken aikaa saattoi juosta ilmatietä pitkin. Harmi vain, että Mr. T tulee omien sanojensa mukaan helposti pahoinvoivaksi, joten saatan joutua tyytymään toiveeseen romanttisesta kuusta ja kuutamonsiltaa pitkin purjehtimisesta.

Määränpää on Tukholma, ja vaikka silmieni edessä vilistävät kuvat kokonaisista ostoskeskuksista ihan vain täynnä kenkiä, on matkabudjettini pieni ja minimalistinen kuin ikean keittiö. Toisin sanoen yksinäinen kolikko etsii lompakosta kaveria ja törmää korkeintaan luottokorttiin, jonka riskiraja ratkuu ja paukkuu. Mutta ei se mitään! Olen varannut saturaisen laivalle ja toisen mokoman maalle. Loppukuu pupelletaankin sitten puuroa ja parhaina päivinä pastaa (tarjousmakaroonia, sitä minkä rei'istä tehdään tarjousspagettia). Mutta who cares! Niin kauan kuin on kenkiä, on elämää. Tai niin kauan kun on kenkiä, on toivoa. Tai ainakin jos voi ostaa maailman suloisimmat kengät, on raha tehty kiertämään.

Ok. Nyt loppuvat selitykset, joku jelppikää. Myös jos kaapeissa on yksinäisiä ja hylättyjä, suloisia koon 38 kenkiä niin niitä voi lähettää minulle. Vain kauniita, rumat kengät kuuluvat ihmisille jotka arvostavat jotain niin typerää kuin mukavuutta. Oikeasti, siis ihan oikeasti, mukavuus syntyy itsevarmuudesta ja omasta hyvästä olosta eikä jostain ihan korpirumista popoista. Ihan siis todellisessa hätätapauksessa (kuten varautuessa Tukholman mukulakivikatuihin) voi ostaa rumat monot, mutta muuten sitten täytyykin olla niin hehkeenä, että yleisolemus kompensoi kenkiä.

..niin ja minullahan siis ei ole vartaloa, rahaa eikä kunnon makua pukeutua kauniisti. Odotan sitä ihmeiden päivää (uudestaan, nuorena minulla oli hetkeni) kun olen taas timmi mimmi ja sitä ennen tyydyn haaveilemaan ihastuttavan pinnallisesta elämästä.