Luottavainen ja herttainen terveydenhoitaja kertoi possupiikkiä laitettaessa, että noin 10 % kärsii kuumeesta ja puolella kipeytyy käsi. Lukua siitä kuinka moni saa kaikki, siis ihan kaikki sivuvaikutukset ei kerrottu, mutta minut voi lisätä ryhmään. Eilen illalla olin väsynyt ja pahoinvoiva, oksensin kahdesti ennen kuin pääsimme kotiin. Yöllä tärisin niin pahoin etten voinut nukkua T:n vieressä vaan rakensin peitoista ja huovista lämpöisen pesän sohvalle ja nukuin siellä niin, ettei edes nenänpää pilkottanut näkyviin peittokeon alta. Aamuyöllä olin niin kuumeinen ja sekaisin, että T:n tullessa vastaan poistuessani veskistä sain sydänkohtauksen, kirkaisin ja itkin pelkästä säikähdyksestä. T ehti aloittaa lauseen "Älä säikähdä" kun suustani purkautui epämääräinen kirkaisun ja pulpahduksen äänisekoite ja lohtupalkintona sain sentään runsain mitoin haleja kuumeista vartaloani vasten. Aamulla yritin hetken nukkua sängyssämme, mutta aloin palella ihan hirveästi (sinne kun ei mahdu kahta aikuista ihmistä ja kolmea isoa peittoa) joten kömmin takaisin peittopesääni sohvalle.

Nyt minulla on enää muutama aste lämpöä, raastava päänsärky, lihaskipuja ja todella, todella kipeä käsivarsi. Onneksi tänään on vapaapäivä (tästä alkaa tulla tapa olla vapaapäivät kipeänä) ja huomenna vasta töitä. Yöllä tuhisin nuhaa ja yskin, mutta ainakin nyt olo on jo hieman parempi.

Harmittaa että koko lauantaini meni uusiksi. Piti mennä salille, shoppailla, pistäytyä mahdollisesti Natalla pelaamassa lautapelejä ja ehkä illalla jaksaa vielä leffaankin. Mutta eii. Poden jälleen kotona kipeänä ja seuraava vapaapäivä on vasta torstaina ja sitä seuraava sunnuntaina! :( Keljuttaa vietävästi kun kallisarvoinen vapaa kuluu näin. Etenkin kun olisi ollut kaksi vapaapäivää peräkkäin. Tämä harvinainen ja kallisarvoinen aika meni nyt ihan hukkaan. Eikä seuraavasta ole vielä tietoa.